MAKSUTIEDOT

Jotta estettäisiin tapauksesi eteneminen viranomaistoimiin, sinun tulee selvittää velkasi mahdollisimman pian tai aloittaa maksuprosessi.

Oletko saanut maksuvaatimuksen? Tämä voi tarkoittaa sitä, ettet ole maksanut laskuasi, ja luotonantaja on palkannut meidät Bravo Perintä OY:n perimään laskusi kuten myös auttamaan sinua maksamaan lasku helposti ja kätevästi.

Tiedämme, että on rasittavaa saada maksuvaatimus, mutta Bravo Perinnän maksuvaatimus ei tarkoita sitä, että olet saanut maksuhäiriömerkinnän. Luotonomistajan selkeä vaatimus on kuitenkin, että he haluavat saada maksusuorituksen ja että seuraava askel voi olla maksun luovuttaminen viranomaiselle. Tässä tapauksessa maksuhäiriömerkinnän saaminen on mahdollista.

Meillä Bravo inkasso OY:lla on useita tapoja maksaa maksuvaatimus:

  • Käytä postitse tullutta laskua, jossa pyydämme maksamaan koko velan.
  • Ehdota osamaksu suunnitelmaa, jossa me voimme auttaa sinua.

Jos sinulla on kysyttävää, voit tarkistaa kysymykset ja vastaukset sivun, jos kysymykseesi on jo vastattu. Voit ottaa yhteyttä myös meidän asiakaspalveluun.

Osamaksu / Apua laskun maksamisessa

Tärkeintä on, että velkasi saadaan käsiteltyä ennen kuin luovutamme sen viranomaisille. Jos tiedät, että et kykene maksamaan maksuvaatimusta ennen eräpäivää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä niin nopeasti kuin mahdollista, jotta voimme auttaa sinua.

Kaikille osapuolille löytyy aina ratkaisu, se voi olla niin helppoa kuin siirtää eräpäivää muutaman päivän tai asettaa realistisen osamaksusuunnitelma, joka sopii sinun taloudellisiin olosuhteisiisi.

Voit tietysti maksaa koko laskun milloin tahansa, jos sinun olosuhteet ovat muuttuneet. Tässä tapauksessa ota meihin yhteyttä Delto Perintään. Olemme tehneet tätä jo pitkään ja meillä on laaja kokemus ratkaisujen luomisesta, joissa kaikki ovat tyytyväisiä.

Kaikki yhteystiedot löytyvät Asiakaspalvelun alta. Varmista, että sinulla on asianumero ja henkilötunnus lähettyvillä kun soitat meille. Odotamme soittoasi!